Akut? Ring vår jour:

060-59 51 00

Storkök

Vi är din partner inom storkök

För dig som arbetar med storkök eller livsmedelshantering erbjuder vi installation, reparation och service.

Skolelever, anställda och restauranggäster – det är många som är beroende av att storköket levererar. Vi håller ugnar, diskmaskiner, kylar, korvgrillar, fritöser, mosmaskiner och annan utrustning i gott skick så att personalen kan fokusera på att göra god mat.

Öl- och vattentapparna måste bara fungera i restaurangen, på krogen och i lunchrummet. Vi servar och reparerar de flesta typer av anordningar som finns på marknaden i dag.

Hur kaffet smakar är väldigt viktigt för många människor, vare sig det gäller i ett kafé eller i en personalmatsal. Vi servar och underhåller dina maskiner så att kaffet smakar gott varje dag.

En fungerande läskautomat kan vara en räddare i nöden när butiker och restauranger är stängda. Vi hjälper dig att hålla dina automater i gott skick så att ingen ska behöva gå törstig i onödan.

En glassmaskin som inte gör glass är en källa till besvikelse och irritation. Vi utför service och reparation av olika modeller, och har även reservdelar på lager.

Behöver du hjälp med kyltekniken?

Vi hanterar alla typer av kylsystem – från små kompaktaggregat, kylar och frysar till stora och komplexa process- och komfortkylslösningar.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för att ställa frågor eller bolla idéer. Vi tar aldrig betalt för att bara lyssna.