Akut? Ring vår jour:

060-59 51 00

Kylteknik

Vi är din partner inom kylteknik

Kylningen i en butik, restaurang eller industri är ofta förknippad med stora utgifter. Vi har lång erfarenhet av att ta fram energioptimerade lösningar som är snälla mot både miljön och ekonomin.

Vi stöttar dig hela vägen från att designa, beräkna och projektera lösningen till att vi levererar och installerar systemet.

Oavsett om det är vi som har levererat lösningen eller inte kan vi bli din servicepartner. Vi utför service och underhåll av befintliga kylenheter och aggregat för att de ska fungera felfritt och utan avbrott.

Med hjälp av den senaste tekniken kan vi hitta sätt att sänka underhålls- och driftkostnaderna samt minska den totala CO2-påverkan.

Oavsett om det gäller kylarna i en butik eller ett helt system av aggregat som försörjer stora produktionshallar har vi expertisen och erfarenheten som krävs för att vara din servicepartner. Våra certifierade tekniker och montörer hanterar anläggningar med CO2 och propan som köldmedium, men även mer traditionella kylsystem.

Behöver du hjälp med utrustning för storkök eller livsmedelshantering?

Vi utför installation, service och underhåll av alla slags maskiner och apparater, till exempel ugnar, diskmaskiner, kaffemaskiner och läskautomater.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för att ställa frågor eller bolla idéer. Vi tar aldrig betalt för att bara lyssna.